restartix-logo
restartix-logo
nerohope-logo
nerohope-logo
Complete Spine Therapy

Redefinim modul de tratare a durerilor de coloană

Formăm împreună un ecosistem medical unic în România, de gestionare a durerilor spinale. Cu expertiză în tratament neurochirurgical și managementul durerii online, oferim o soluție completă pentru sănătatea ta!

Lansare oficială 8 Noiembrie - Ora 19:00

Complete Spine Therapy

Premieră Medicală în România

Comunicat de presă

Redefinirea Tratamentului Durerii de Coloană

Clinica de neurochirurgie NeuroHope împreună cu Centrul Medical Online RestartiX, anunță o colaborare inedită, generând primul ecosistem medical din România care integrează managementul durerii online, terapia durerii și neurochirurgia. Această abordare unică permite pacienților cu dureri de coloană să urmeze un traseu terapeutic clar și eficient, beneficiind de cele mai bune soluții, câștigând timp terapeutic important.

Acest ecosistem medical inovator, denumit Complete Spine Therapy, își propune să transforme modul în care pacienții din România abordează durerea de coloană.

Pacienții cu afecțiuni ale coloanei vertebrale pot beneficia de un traseu clar prin care să poată găsi cel mai rapid drum către reducerea durerilor, indiferent din ce colț al lumii ar fi.

Complete Spine Therapy

Traseul pacientului în ecosistem

Pasul 1

Consult prin Telemedicină

Un consult medical inițial, realizat de medicul de recupere, online, rapid și eficient, care determină dacă pacientul necesită tratament conservator prin kinetoterapie sau dacă prezintă o urgență și necesită programare prioritară la neurochirurgie.

Pasul 2

Managementul Durerii Online

Serviciu unic în România, accesibil din confortul propriei case prin intermediul platformei de servicii medicale RestartiX, pacientul beneficiind de planuri de kinetoterapie personalizată, consiliere psihologică specifică în managementul durerii, grupuri de suport în terapia durerii și consiliere nutrițională antiinflamatoare. Toate aceste servicii medicale se aplică simultan pentru minim 6 săptămâni.

Pasul 3

Intervenții Neurochirurgicale Ultraminim Invazive

Pentru cazurile mai complexe, care nu răspund pozitiv la tratamentul non-chirurgical integrativ oferit online, ecosistemul va oferi prioritate pacienților pentru a beneficia rapid de intervenții neurochirurgicale ultraminim invazive. Aceste intervenții sunt echivalente cu cele din SUA, pacientul putând  beneficia de internare, intervenție și externare în 1 maxim 2 zile. În plus, pacienții pot beneficia de specialiști în terapia durerii, o specialitate încă la început în România, dedicată pacienților cu dureri cronice care nu au găsit încă soluție la durerea lor, dar nu prezintă motive de intervenții neurochirurgicale.

Complete Spine Therapy

Un pas uriaș în evoluția tratamentului durerii în România

„Colaborarea aceasta marchează un pas uriaș în evoluția tratamentului durerii în România. Pacienții români beneficiază acum de un traseu terapeutic bine definit, eficient, economic și rapid, având acces imediat, indiferent de orașul unde locuiesc, la soluții complexe din confortul locuințelor lor,” declară Alexandru Ilie, cofondator Restartix.

 

„Suntem mândri să oferim un spectru complet de servicii într-un singur ecosistem, de la managementul durerii online, un proces unic în România, până la proceduri neurochirurgicale de ultimă generație realizate la cele mai înalte standarde. Este o etapă inovatoare în medicina românească și sunt încântat să fac parte din această evoluție,” afirmă Dr. Dorin Bică, medic primar neurochirurg și cofondator NeuroHope.

 

Lansarea oficială a ecosistemului Complete Spine Therapy va avea loc pe 8 noiembrie 2023 ora 19:00 , în cadrul unui eveniment online, la care participarea este gratuită pentru toți cei interesați.

 

Oferim pacienților români, dar nu numai, indiferent de locația lor, acces în maxim 48 de ore la cel mai complex proces terapeutic pentru ameliorarea durerilor de coloană, direct din confortul locuințelor lor – un avantaj pe care îl considerăm extraordinar. Peste 95% dintre cazurile de hernie de disc nu necesită intervenție chirurgicală, iar acești pacienți pot duce o viață de calitate având alături o echipă de specialiști în kinetoterapie, nutriție și psihologie. Pentru cazurile care necesită intervenție chirurgicală, eu sau Dr. Bică intervenim în regim de urgență, oferind soluții chirurgicale de top în cel mai scurt timp posibil,” spune Ionuț Gobej, medic primar neurochirurgie, cofondator NeuroHope.

 

Acest ecosistem va oferi posibilitatea pacienților din orice colț al lumii să-și gestioneze durerea de acasă sau, dacă este necesar, să vină pentru cateva zile în București pentru a beneficia de intervenția chirurgicală de care au nevoie, urmând apoi recuperarea postoperatorie de acasă.

Complete Spine Therapy

Lansare oficială 8 Noiembrie - Ora 19:00